VIA Riel
van Iersel administratie


Over VIA Riel

VIA Riel, Van Iersel Administratie Riel, is een jong bedrijf met een flinke dosis ervaring. Mijn naam is Marion van Iersel en ik ben het gezicht achter VIA Riel 


In mijn loopbaan ben ik meer dan 20 jaar met veel plezier werkzaam geweest als  secretaresse, directiesecretaresse, administratief medewerker en daarna als hoofd administratie bij diverse werkgevers. Dit leverde me veel werkervaring op in diverse branches.
 

De laatste jaren hoorde ik (beginnende) ondernemers steeds vaker klagen over de financiële rompslomp die komt kijken bij het runnen van een bedrijf. En die financiële kant is nu net het onderdeel van het ondernemerschap dat mij het meeste aanspreekt!

In mei 2015 heb ik VIA Riel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Vanaf toen ben ik ondernemers gaan ondersteunen bij hun financiële administratie. Samen maken we een succes van uw onderneming!

VIA Riel – anno 2015

Aangesloten bij ondernemersvereniging "Jost", een ontmoetingsplaats voor jonge ondernemingen en "Netwerk Brabant".